Total
0
Shares

El Moviment Jove és un estudi, liderat pel Govern d’Andorra, els set comuns, el Fòrum Nacional de Joventut d’Andorra i el Carnet Jove Andorra, que vol conèixer la realitat dels i les joves d’Andorra i fomentar la definició i el desenvolupament de polítiques i programes de joventut al país.

L’últim estudi sobre la realitat dels joves del país es va fer el 2006, i el 2010 es va desplegar el Pla nacional de joventut. D’aquesta manera, a causa de la realitat canviant de la joventut i de la societat en general, els impulsors d’aquest projecte creiem molt necessari duu a terme un estudi d’aquest tipus.

La importància d’aquest projecte radica en la participació dels i les joves perquè recollirà les seves inquietuds i necessitats i, a partir d’uns grups de discussió i d’una participació digital, seran ells mateixos qui acabaran decidint les propostes finals.

En aquest web, podreu informar-vos de l’estat del projecte, participar en les diferents fases d’aquest i consultar els resultats un cop finalitzat l’estudi.

Coneix més del Moviment Jove.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *