Total
0
Shares

20 de novembre

Ja hem presentat el projecte ‘Moviment Jove’. Aquest projecte participatiu està liderat pel Govern d’Andorra, els set comuns, el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra i l’Associació Carnet Jove Andorra i té la voluntat d’obtenir un coneixement exhaustiu i detallat de la realitat actual en l’àmbit dels joves d’Andorra.

El projecte posarà en marxa un ampli procés de dinamització i participació que recollirà les principals veus i visions del país, amb la finalitat d’aconseguir una reflexió i una anàlisi compartides que ajudin a assentar les bases per a definir i impulsar les polítiques de joventut i les intervencions a desenvolupar segons les necessitats i els recursos disponibles.

El ‘Moviment Jove’ consta de tres fases:

  • La primera, d’inici i disseny del projecte.
  • La segona, amb un caire qualitatiu i en què s’entrevistaran uns 25-30 agents rellevants de l’àmbit del jovent a Andorra per obtenir la seva visió i valoració.
  • I la tercera fase, en què s’organitzaran cinc tallers de coneixement col·laborador amb joves (tres a Andorra, un a Tolosa i un més a Barcelona) i s’obrirà una participació digital a través d’una enquesta amb la voluntat d’ampliar, valorar i prioritzar les propostes sorgides dels tallers amb els joves.

Per acabar, sobre la base de la informació i dels coneixements obtinguts, s’elaborarà un “Informe de la Joventut a Andorra”, en què es descriuran la realitat i les necessitats, els interessos i les expectatives dels joves. Aquest informe servirà de referència i d’orientació per a definir i desenvolupar polítiques i programes de joventut del país.

Amb la voluntat compartida per tots els impulsors del projecte de garantir la transparència al llarg del desenvolupament del projecte i assumir el compromís de donar resposta a totes les propostes dels joves, aquest microlloc web serà el canal principal i de referència del projecte.

Aquest projecte compta amb la col·laboració tècnica de l’empresa Market AAD i del CRES, i amb el suport del diari BonDia com a media partner.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *