Total
0
Shares

El projecte ‘Moviment Jove’ arriba a la fase en què el jovent té l’oportunitat d’expressar les seves necessitats i inquietuds a través d’uns tallers presencials.

A partir d’avui, 11 de febrer, i fins al 22 de febrer, qualsevol jove de 12 a 30 anys pot inscriure’s als tallers presencials que es faran del 25 de febrer al 12 de març. Per participar-hi, els joves interessats s’han d’inscriure a l’apartat ‘Participa’ d’aquesta mateixa web.

A Andorra es faran tres tallers:

  • El 5 de març, a les 20 h, es farà el primer taller amb joves de 25 a 30 anys a l’oficina del Carnet Jove Andorra
  • El 6 de març, a les 18 h, se’n farà un altre per a joves de 12 a 17 anys a l’Espai Jovent d’Escaldes-Engordany.
  • I el 7 de març, a les 20 h, se’n farà un per a joves de 18 a 24 anys a La Central d’Andorra la Vella.

A banda d’aquests tallers, l’estudi també vol recollir els neguits del jovent que actualment viu a Barcelona i Tolosa. Per això, s’han organitzat dos tallers més que es faran el 26 de febrer a Barcelona i el 12 de març a Tolosa.

Els tallers tenen una durada aproximada de dues hores i el jovent que hi participi podrà expressar lliurement les seves necessitats, els seus interessos i les seves expectatives.

D’altra banda, durant el passat gener s’han fet les últimes entrevistes a persones relacionades amb el món de la joventut. En total s’han dut a terme més de trenta entrevistes que han servit per conèixer la seva visió sobre la situació de la gent jove a Andorra, així com la seva tasca.