Total
0
Shares

Després dels tallers amb joves que es van fer a Andorra, Barcelona i Tolosa, s’inicia la participació digital perquè tots els joves puguin expressar les seves necessitats, inquietuds i preocupacions.

Dels 18 al 31 de març, els i les joves poden consultar les propostes sorgides als tallers i afegir-ne noves si troben a faltar alguna.

Per consultar-ho els i les joves es poden adreçar a l’apartat ‘Participa’ d’aquest microlloc on les propostes sorgides es presenten per temàtiques i a cada temàtica es poden afegir més propostes si ho troben necessari.

La finalitat és que més joves puguin dir la seva i recollir més propostes per, a partir del 4 d’abril, fer una votació on s’escullin les propostes més rellevants.

Entre els i les joves que participin en aquesta fase digital, tant d’afegir propostes com de votació, es sortejaran set targetes regals de l’Illa Carlemany: una targeta de 100 €, dues de 50 € i quatre més de 25 €.

Un cop acabada la fase de treball amb els joves, començarà el treball per redactar i publicar l’Informe de Joventut, que es presentarà en una roda de premsa un cop finalitzat el projecte Moviment Jove.

 

Moviment Jove