Total
0
Shares

Després dels tallers amb joves que es van fer a Andorra, Barcelona i Tolosa, s’inicia la participació digital perquè tots els joves puguin expressar les seves necessitats, inquietuds i preocupacions.

Dels 18 al 31 de març, els i les joves poden consultar les propostes sorgides als tallers i afegir-ne noves si troben a faltar alguna.

Per consultar-ho els i les joves es poden adreçar a l’apartat ‘Participa’ d’aquest microlloc on les propostes sorgides es presenten per temàtiques i a cada temàtica es poden afegir més propostes si ho troben necessari.

La finalitat és que més joves puguin dir la seva i recollir més propostes per, a partir del 4 d’abril, fer una votació on s’escullin les propostes més rellevants.

Entre els i les joves que participin en aquesta fase digital, tant d’afegir propostes com de votació, es sortejaran set targetes regals de l’Illa Carlemany: una targeta de 100 €, dues de 50 € i quatre més de 25 €.

Un cop acabada la fase de treball amb els joves, començarà el treball per redactar i publicar l’Informe de Joventut, que es presentarà en una roda de premsa un cop finalitzat el projecte Moviment Jove.

 

Moviment Jove

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *