Total
0
Shares

Durant aquesta setmana s’han fet uns tallers amb joves d’Andorra perquè parlessin amb llibertat de les seves necessitats, inquietuds i preocupacions.

Els tallers s’han fet amb un número reduït de joves per tal de facilitar la conversa i s’han dividit en diferents franges d’edats. El primer taller s’ha fet amb joves de 25 a 30 anys a l’oficina del Carnet Jove Andorra, el segon amb joves de 12 a 17 anys a l’Espai Jovent d’Escaldes-Engordany i, l’últim, amb joves de 18 a 24 anys a La Central d’Andorra la Vella.

Els tallers han tingut una bona rebuda per part dels joves i han valorat positivament el sentir-se protagonistes del projecte. Durant les sessions, de unes dues hores aproximadament, els i les joves podien expressar les seves necessitats, inquietuds i preocupacions i, posteriorment, s’encarregaven de fer propostes de millora.

D’altra banda, a partir del 18 de març i fins al 31 de març, tots aquells joves que no han pogut participar en els tallers podran llegir les propostes sorgides en les diferents sessions i afegir-ne aquelles que creguin que falten a través de l’apartat ‘Participa’ d’aquest web.

Per últim, del 4 d’abril al 22 d’abril, es farà la votació final on els joves hauran de valorar i prioritzar les propostes. Finalment, amb aquestes propostes i els coneixements obtinguts, s’elaborarà un “Informe de la Joventut a Andorra” que servirà de referència i d’orientació per a definir i desenvolupar polítiques i programes de joventut al país.

Tallers Moviment Jove 12-14
Taller amb els joves de 12 a 17 anys
Tallers Moviment Jove 18-24
Taller amb joves de 18 a 24 anys
Taller Moviment Jove 25-30
Taller amb joves de 25 a 30 anys